Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100545 / +3615100545

Engem is ma kerestek és az MVM adathalász oldalára irányítottak, ahol szintén pozitív visszaigazolást kaptam. De én nem adtam meg a nevemen kívül mást mert amikor elkezdtem kérdezni, hogy ő mit lát rólam a rendszerben (hiszen adategyeztetés miatt keresett) arra már nem akart válaszolni, mondván, hogy azt nem szabad. Persze én is lehetnék olyan aki kamuból vettem fel más telefonját de ez már nem tetszett... és írásban nem lehet elküldeni nekik, se postán se emailen a helyes adatokat...na nekem ez volt nagyon gyanús. Mi az hogy az 21-században csak telefonon vagy személyesen irodában lehessen adatot egyeztetni... Az az érzésem, amúgy hogy nem biztos, hogy kamu csak egyszerűen bénák...de jobb félni mint megijedni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.