Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303560621 / +36303560621

Az itteni bejegyzések után lettem biztos abban, hogy csalóról van szó... A jófogáson hirdet termékeket és az édesapja halálával indokolt sürgős anyagi probléma miatt kellene előre utalni. Gyanús lett, mert találkoztam már a jófogáson hasonló átveréssel (hál' Istennek abba sem keveredtem bele). Tóth Nikolett néven van fent és el is küldte a személyi igazolványának képét, de a telefonszámra történő kereséssel volt pár jófogásos találat mind máshol, de nagyértékű telefonok, tabletek stb voltak azok is. Legyetek óvatosak az aznapi vagy pár napos regisztrációval rendelkező felhasználóknál... Sajnos az ilyenek miatt válik bizalmatlanná az ember. Sajnos már azt sem lehet elhinni, ha beszélsz valakivel, ha elküldi az igazolványának képét...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.