Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208848055 / +36208848055

Engem is hívogatott napok óta az SSC 06208848076 azzal hogy Alfa Biztosító lett a nevük,semmi más elérhetőségük nem változott csak nevet változtattak.Rá akart beszélni valami házi szolgáltatásra,miszerint ők a kapcsolatot felveszik a szakemberrel és küldik csőtörés,dugulás esetén,nekem emiatt nem kell aggódnom,ugye számomra érdekes lehet ez a szolgáltatás??(????pszihésen akarnak rábeszélni (Ugye még jól jöhet önnek is! Ugye !) ????????plusz ft kiadására!!) Mondtam neki érdekes lehet,de miután mindent magunknak javítunk így nem tartok ilyenekre igényt ????próbálkozott még pár percig kitartóan hasonló rábeszélős mondatokkal,de nem kértem belőle,így értékelésre kért fel a beszélgetés végén,értékeltem ,majd kért ne tegyem le még,válaszoljak a teló nyomógombjaival szintén a biztosítót értékelni,majd megszakadt a vonal.ennyi.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.