Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06202882259 / +36202882259

Coil Bartket-től (vagy Koil Barket-től) telefonáltak (próbáltam rákeresni a cégre, nem találtam) Bornemissza Istvánként mutatkozott be az úr. Azt mondta, hogy a krypto tárcámon a csuda tudja mennyi Bitcoin van ami 14.518 Euró értékű, és ki szeretnék fizetni a bankszámlámra. Kíváncsi voltam mi lehet ez, azt mondta hogy következő hétre egyeztetssünk időpontot és akkor fogjuk tudni megcsinálni. Egy hét múlva a +36305342077 telefonszámról hívott Bornemissza Isván úr. Kérte, hogy telepítsem a számítógépemre a AnyDesk alkalamzást és diktáljam be a 10-jegyű számot ami az "Ez a munkaállomás" után áll. Azt mondta neki, hogy a Defender nem engedi telepíteni az alkalmazást :), közben megnéztem mi ez az AnyDesk. Gyakorlatilag távoli hozzáférést lehet biztsosítani egy számítógéphez, vagy mobiltelefonhoz. Ez után leráztam, azt mondtam, hogy segítséget kell kérnem egy szakembertől, majd visszahívom. Azt mondta, hogy ne hívjam mert más ügyfelekkel foglakozik, hanem felkínált, időpontokat a következő hétre, amiből választottam egyet. A számot letiltottam. Gondolom az a cél, hogy az adott géphez, vagy telefonhoz hozzá férjenek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.