Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06501282804 / +36501282804

Nagyon helyesen teszi mindenki, aki kapott ilyen cetlit a postaládájába, hogy figyelmen kívül hagyja, és nem reagál. Rendőrséghez (kispesti) értelmetlen dolog, mert nem tesznek semmi, sőt még évekkel korábban szem és fültanúja voltam, hogy „fizetés kiegészítésként” éppen egy neves kispesti roma maffiához jártak. A helyi önkormányzat a helyi rendőrséggel egyetértésben olyan helyekre ahol köztudottan bűnözők élnek, térfigyelő kamerát nem helyez el. Különösen az egyedülálló magányos idősek legyenek nagyon óvatosan, mert az ilyenek vannak különös veszélyben, mert ha másképp nem megy, folytonos zaklatással, ennek következtében elüldözéssel igyekszik a maffia általában fizetség nélkül megszerezni ingatlanjukat. Van itt minden rabszolgatartástól kezdve, lakásmaffiáig, természetesen hatóság tudtával.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.