Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613737987 / +3613737987

Egy férfi keresett erről a számról, az UNION Biztosítótól. A beszélgetés elején hivatalosan közölte velem, hogy rögzítésre kerül a beszélgetés. Tudom- e, hogy nyertem egy 100000 Ft-os MOL üzemanyag utalványt a játékon, amivel játszottam.... Ekkor lett furcsa, mivel én nem is játszom. ! Kértem, hogy térjünk a lényegre, mert azzal fárasztott, hogy képzeljem el, hogy akárhány embert ő felhív, senki nem emlékszik arra, hogy valami nyereményjátékon vett volna részt. Ekkor erőszakosabb lettem és mondtam neki, hogy ha nyertem, akkor értesítsenek ki hivatalos úton. Elakadt a szava... Mondtam, hogy ne fárasszuk egymást... erre megilletődve mondta, hogy neki ez a munkája! Ekkor elköszöntem tőle. Borzasztó, hogy valaki ehhez adja magát! Ennél hasznosabb munkák is lennének. Ha ez tényleg az UNION akkor kritikán aluli! Köszönjük!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.