Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614772134 / +3614772134

0614772134 telefonszámról hívtak, állítólag háromszor a mai nap folyamán átutalási tranzakciót kezdeményeztek a NetBankomról. Ha egy vírusírtót az átkapcsolt informatikus kollégájuk segítségével nem telepítek le, akkor le is emelik a három tranzakció összegét. Mondtam, hogy bemegyek személyesen az OTP Bankba és úgy intézem ezt az ügyet, le lett a telefon téve. Visszahívtak, hogy telepítsem a vírusírtó alkalmazást, de nem történt meg, teljesen élethűnek tűnik minden, kivéve a gyanús kérdések közül azt, hogy mi az egyenlegem most is... Ezúton is köszönöm, és örülök, hogy a főnöknőm lélekjelenlétének köszönhetően nem lett semmi károm ebből a telefonhívásból. ÁTVERÉS!!! SENKI NE TELEPÍTSEN SEMMIT, ilyet az OTP nem kér telefonon keresztül!!! Jelezve lett az OTP Banknak a telefonszám!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.