Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06300908124 / +36300908124

Egyértelmű csalás! Nehogy rákattintson bárki is az ilyen sms-ben érkező url-ekre! - Mindig nézzük meg, hogy az üzenet arra a telefonszámra jött-e, amelyik meg van adva a bankunknak azonosításra (nálam egy másik számra jött) - Sosem kattintunk SMS-ben lévő url-re, amit látszólag pénzintézet küldött, mert ilyet csak akkor, ha a net bankon belül vagy appon belül jelenik meg (igazolható eredet) - Nem vesszük fel azokat a hívásokat, amik nem jelenítik meg a telefonszámot (bankok előszeretettel hívnak ilyenekről ügyfeleket, de ha nem tudod azonosítani, hogy ki hívott, akkor miért adnál meg neki bármilyen azonosítót magadról) - Egy pénzintézet sem kér semmilyen jelszót vagy belépési adatot, mert az a saját PRIVÁT titkunk!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.