Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613743880 / +3613743880

Egy idősebb női hang keresett név szerint. Villanyszámla befizetés váltás csekkről elektronikus megoldásra. Igérete szerint minden honapban egy email-t kapunk, amelynek segítségével az MVM alkalmazásban tudunk majd fizetni. Tudta a nevem a születési dátumomat, a születési helyet, a jelenlegi lakcímet egyedül édesanyám nevét adtam meg. Ha több lépcsős adathalászat, akkor ez csak a kezdet. Valószínűleg előbb-utóbb szla szám, bankkártya adatok egyeztetésére is sor kerülhet. Most a bizalom megszerzése lehet a cél, hogy később gond nélkül érzékeny adatok birtokába jussanak. Nekem sem sikerült visszahívni a számot " előfizető nem kapcsolható". Jobb vigyázni velük.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.