Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303345595 / +36303345595

Nyakas Roland Vagy NAV nyomozó, vagy rendőrségi nyomozó. Hirdetéseket ad fel általában konzolokkal kapcsolatban és így próbálja meg az orrgazdákat, svindliskedőket elkapni. Engem pár napja 39 percen keresztül fárasztott (megkerestem egy hirdetésével kapcsolatban és ezután vált világossá, hogy ki is ő), de nagyon átlátszó, amatőr dumája volt. A hardveraprón sok a pozitív értékelése amit a “vásárlói” írtak, de mind olyan mintha robot írta volna. Egyformák, sablonokat, mind azt írja már az értékelés legelején, hogy előre utalt és 90%-a újonc. De ettől függetlenül kívánom, hogy sok sz.rházit buktasson le.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.