Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209203024 / +36209203024

Yettelre hivatkozva hivtak erről a számról, Dávid Margit néven, arra hivatkozva, hogy a flottás előfizetésünk szerződése már nem érvényes, másik csomagot ajánlott, mondtam,majd bemegyünk az üzletbe személyesen intézkedni,mivel a másik csomag sokkal kedvezőtlenebb nekünk árban, két-háromszorosa lenne a számlánk, erre nagyon agressziv lett a stilusa, hogy ezt most el kell intézni, ha nem hiszem, hogy yetteles nézzem meg a visszaigazoló sms-t, vagy hivjam a 1220-at. Nem tudom , hogy csinálta, a személyes belépő kódot a férjem nem mondta meg, mégis átváltotta a tarifánkat, arra hivatkozott, hogy 14 napon belül el lehet állni személyesen. Ezek után felhivtam a 1220-at, panaszt tenni, az az ügyintéző nagyon kedves volt, mondta, hogy mivel ez be van állitva, telefonon keresztül ő már nem tudja vissza, de személyesen 14 napon belül minden kötelezettség nélkül visszaállittathatjuk, úgyhogy ez következik, megyünk panaszt tenni személyesen, ha nem tesznek bennünket vissza az eredeti flottába, elhagyjuk a yettelt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.