Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612215232 / +3612215232

Protokol Kft. A Colonid Biztosító megbízásából keresett, hogy a tavalyi autópályamatricához ingyenesen csatolt balesetbiztosítást, most kedvezményesen megköthetem pénzért. Mondtam, hogy még meg sem vettem az idei pályamatricát, és nem is gondolkoztam azon, hogy biztosítást kérek-e hozzá. Erre gyorsan elköszönt a hölgy, és letette. Nem veszélyes, és nem zaklató, csak továbbra sem szeretjük a direkt marketingmunkát. Az ugyanis a kínálati oldalról támad, és próbál az eladó termékéhez balek vevőt találni, én viszont a keresleti oldalról a valós igényeimhez keresek terméket, és minden bizonnyal meg is fogom találni, nem kell ezért találomra hívogatni engem! Majd én tudom...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.