Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091986 / +3612091986

Most kerestek meg minket az "OTP Bank"-tól hogy "Varga Zsolt" tranzakciót indított a számlánkról. Az "Ügyintéző" hihetetlenül bunkó és arrogáns volt. Tájékoztattuk, hogy felvesszük a kapcsolatot személyesen a saját OTP-és banki ügyintézőnkkel és elkezdett fenyegetni minket, hogy ha mi most rányomjuk a telefont akkor ezzel a tranzakciót elfogadjuk és lenullázódik a számlaszámunk, megkérdeztük hogy milyen összeget szeretnének levenni a bankszámlánkról, mire flegmán közölte, hogy mivel az előbb elmondta mennyi összegről van szó, ő nem hajlandó még egyszer elmondni nekünk. Mondanom sem kell, amikor próbáltuk visszahívni már nem lehetett.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.