Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547901 / +3613547901

Ma kaptam az éves MVM Next elszámoló számlát elektronikusan - ők fizetnek vissza nekem. Szerintem emiatt keresett tegnap erről a telefonszámról egy hölgy adategyeztetés céljából. Mondtam, hogy nekem okosórám van, távolból látják folyamatosan, hogy mennyit fogyasztok, az adataim 34 éve nem változtak. Alighanem ki van nekik adva a feladat, hogy akiknek vissza kell téríteni pénzt, azokat ellenőrizzék (hátha lopják az áramot). De hogy ettől a telefonhívással mitől lesz okosabb az MVM Next, nem tudom.... Adataimat nem adtam meg, erre azt mondta, megírhatom e-mail-ban is. Röhej, mert online vagyok ott regisztrálva már 20 éve, minden szükséges adat ott van.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.