Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06306226298 / +36306226298

Ne nyisd meg, és még véletlenül se bökj az SMS-ben kapott linkre!!! Nem szabad! Átverés! Adathalász SMS-t kaptál! Hamis OTP oldalra irányít az SMS-ben kapott link, rajta keresztül akarják megszerezni a bankszámla hozzáféréseidet és kif*sztani a bankszámládat. Ha ezen a kamu oldalon beírod a valódi számlaazonosítóidat, ellopják a számládon lévő pénzedet. Az összeset! Ne légy bolond, gondolkozz, mielőtt cselekszel. Szerinted a bankod küldene neked valaha is a zárolásról ilyen SMS-t? A pénzed akkor van biztonságban, ha nem ugrasz bele ebbe az átverésbe, és nem akkor, ha kapkodni kezdesz! Ne pánikolj! Ha ideges lettél, a pénzed ellenőrzéseképpen hívd fel Te a bankodat vagy használd az appodat, illetve a bankod fő oldaláról kiindulva nézz rá a számládra, de sose nyiss meg ilyen tartalmú, SMS-ben kapott linket! Soha!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.