Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0672999208 / +3672999208

Hívott a szám, nem vettem fel, de ha ez is a Helvetia céghez tartozó szám, akkor jobb is. Nagyon erőszakos cég! Évekkel ezelőtt elfogadtam egy ajándék próba csomag vitamint. Néhány héttel később jött egy újabb csomag, a következő havi adag amit szerintük kértem, és a csekk hogy fizessem ki! Felhívtam őket és kértem hogy töröljék a megrendelést. Megegyeztünk hogy vissza küldöm a csomagot (természetesen saját költségemre) és törlik a számom a rendszerből! Ennek ellenére azóta is hívogatnak. Nem szoktam bunkó lenni, de múltkor már kinyomtam a telefont amikor bemutatkozott a nő hogy a Helvetia kft-től hív! Nagyon erőszakosak és lerázhatatlanok. Bosszantó!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.