Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618844116 / +3618844116

Engem is MVM asszisztencia biztosítás ügyben hívott egy nő erről a számról. A tájékoztató után kérdeztem, hogy kaphatnék-e e-mailban írásos tájékoztatót, amire az volt a válasz, hogy igen, csak abban a hívásban telefonon keresztül nyilatkoznom kell, hogy érdekel a biztosítás. Egyébként az írásos anyagban benne lesz, hogy két héten belül, az ott szereplő címre lehet nyilatkozni, ha nem kérem a biztosítást. Megköszöntem a tájékoztatást, és mondtam, hogy áttanulmányozom a biztosítás leírását. Az e-mailt nem kaptam meg, a telefonszám nem hívható vissza, illetve a második kicsengés után bont, így nem tudom áttanulmányozni a biztosítást, és lemondani, ha mégsem kérem. Ezt én a jóhiszeműséget kihasználó telefonos csalásnak minősítem, amit az MVM áramszolgáltatónak hitelrontás miatt fel kellene számolni. A havi 2070 ft-os díj áramszámlámhoz csatolásához, ilyen körülmények között nem járulok hozzá.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.