Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707186877 / +36707186877

Egyértelműen csaló!!! Engem most hívott. Azonnal rájöttem, hogy ezek azok a csalók, akik a híradóban is voltak. Gyerekes megfogalmazású szöveget kezdett felolvasni egy a hangja és a beszéde alapján roma lány. Itt ilyen szövegre gondolok, hogy "engem xy-nak hívnak" vagy hogy először elkezdte felolvasni a kamu azonosítószámát ahelyett, hogy elmondta volna, hogy melyik banktól telefonál. Tökre szívesen belementem volna a játékba egy ideig, hogy kicsit szórakozzak vele, de sajnos gyanút foghatott, mert mielőtt megszólalhattam volna, bontotta a vonalat. Legalább egy kicsit feldobta a napomat. :)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.