Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06308080080 / +36308080080

Két SMS-t kaptam erről a számról. Az első nyilvánvalóan átverés a linkből és a Telekomtól nem megszokott fogalmazásmódból ítélve. "Kedves Ügyfelünk! A Telekom x MOL Move közös játékában 15 GB díjmentes mobilnetet nyertél 7 napra, amit belföldön és az EU-ban is felhasználhatsz! Aktiváld a Telekom alkalmazásban november 7-ig! Bekapcsolom: https://telekomhu.page.link/r5Yx Telekom A második viszont valóban a Telekomos "leálláskor" érkezett, a link megfelel a Telekom linkjeinek, és nem kamu oldalra vezet, habár az ékezetek végig visszafelé mutatnak. "Kedves Ügyfelünk! 2024. màrcius 14-én 18 òràtòl vàrhatòan màrcius 16-àn 8 òràig karbantartàsi munkàk miatt telefonos ügyfélszolgàlatunk korlàtozottan, a Telekom alkalmazàs és a telekom.hu nem lesz elérheto. Tovàbbi részletek: telekom.hu/leallas Köszönjük türelmedet! Üdvözlettel: Telekom" Szóval űgy tűnik a Telekom is használja, de kamu is lehet. Vigyázni vele!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.