Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612345678 / +3612345678

Lentebb írtam már, Én is a csalók áldozata lettem, ugyan úgy, mint a többi hozzászóló! Megérdeklődtem, sajnos nem sok esély van ennek a csaló bandának a felderítésére, de szerintem megérné, hogy mindannyian megtegyük ÍRÁSBAN a feljelentésünket a Rendőrségre!!! Sajnos közösen nem tudjuk, mivel nincs egymásról személyes tudomásunk! Ha több százan megtennénk a lakóhelyünkhöz tartozó Rendőrségen a feljelentést, talán foglalkoznának az üggyel a csalás ÜZLETSZERŰSÉGÉRE tekintettel! Ha bárkinek lenne ötlete a feljelentés megtételéhez, szívesen fogadnám, valószínűleg más is!!! Jó lenne, ha többször visszanéznénk ide, hogy meddig tart a csalók kalózkodása, illetve, hátha ötletet kaphatnánk, vagy segítséget ezen a platformon a feljelentéshez!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.