Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707630000 / +36707630000

A mai napon Èn is kaptam egy sms-t hogy vásároltam egy előfizetèst, 1000 ft., stb. a CelebSpot oldalt(amire a Dinoco hivatkozik), ahol a GYIK menüpont alatt ott volt a lap alján egy "lemondás" felirat, rakattintva email valamint egy 0680-as telefonszám.Ez egyèbkènt egy független "pènzügyi szolgáltató" aki az előfizetèseket kezeli. A szám 0680808015. Magyarországi, magyar nyelvű ügyfèlszolgálat,követtem a gép hang alapján értelem szerűen a dolgokat és a végén lemondtam a szolgáltatást így többet nem vontak le semmit, a lemondásról SMS-t is kaptam utána. Hívd ezt a 80-as fent található számot és onnan könnyen le tudod mondani. Remélem nagy segítség volt,amit írtam ???? EZ VOLT A LEGEGYSZERŰBB KÖSZÖNET ÉRTE!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.