Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444391 / +36303444391

GLS aláírással, a GLS csomagkövető oldalán létező csomagszámmal rendelkező küldeményről tájékoztató sms jött a számról, bár nem rendeltem semmit. Másfél óra múlva egy másik számról jött sms a csomag elhelyezéséről egy tőlem 200 km-re lévő csomagautomatába, utánvéttel (19.300 Ft). Érdekesség, hogy a másik telefonszámról (30/555-5452) korábban már kaptam értesítést valódi, általam rendelt és gond nélkül átvett csomagról. Szóval vagy valaki tévedésből az én elérhetőségemet adta meg egy adás-vétel során, vagy csalók valamilyen technikai trükk segítségével felhasználják egy valódi GLS futár telefonszámát. Ha így van, nem értem miért remélik, hogy majd 200 km-t utazok, hogy átvegyem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.