Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613065367 / +3613065367

OTP nevében telefonáltak, hogy megállítottak egy 250.000.-Ft-os átutalást, én voltam-e az elindítója., Miután közöltem, hogy nem, el kezdett különféle adatokat kérni, egyenlegről, van-e megtakarítás, értékpapír számla, stb, Miután mondtam, hogy nézze meg, hiszen előtte van, átkapcsolt egy "informatikus" kollégához, aki majd elmagyarázza, hogy miért van erre szükség. Átkapcsolt, aki elmagyarázta, majd szinte fenyegetett, hogy ha nem segítem a munkájukat nyissak más banknál számlát. Kértem, hogy mondja meg a beszélgetésünk azonosító számát, hiszen közölték, hogy rögzítik, erre, lecsapta a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.