Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707186877 / +36707186877

Ugyan erről a telefonról érkezett hívás, felvettem, ismeretlen úriember jelezte, hogy a CIB banktól van, kérdezte, hogy alkalmas az időpont, majd azonosításhoz a születési helyemet és édesanyám nevét kérte, valami nem klappolt, emiatt letettem. Vissza hívott, én kinyomtam. Viszont! CIB Bankos alkalmazásba érkezett értesítés, hogy az ügyintéző próbált elérni sikertelenül. Emiatt felhívtam a CIB Bank +36 1 424 2242 telefonszámát ott azonosítottam magam, és az ügyintézővel beszélve Ő megerősítette, hogy valóban az Ő ügyinézőjük keresett. (Jeleztem nekik, hogyha ismeretlen számról, számomra ismeretlen ember hív, nem fogom megadni a személyes adataimat, de így legalább tudom, hogy legközelebb honnan érkezik a hívás.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.