Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06202879846 / +36202879846

Csalás! x Bank (?City?) nevében hív (nehezen érthető), hogy a számlámról indítottak pár perce utalást x százezer forint értékben, AB személy részére. Erősítsem meg, hogy én vagy valamelyik családtagom indította. Mikor nemet mondtam, próbált bevágódni azzal, hogy a címzett számlája egy ideje már zárolva van náluk csalás miatt. Aztán arról érdeklődött, mikor léptem be utoljára a bankomba. Itt megszakítottam azzal, hogy ez bankolási szokás, nem kötöm az orrára. Ekkor elbúcsúzott. A bankomat megkérdeztem, ők voltak-e, azt mondták, nem, tipikus csalás és ha nem adtam ki semmilyen infot és nem tettem eleget semmilyen kérésüknek, a számlám biztonságban van, mert megállítottam őket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.