Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614088662 / +3614088662

Elingo nyelvtanfolyammal kapcsolatban kerestek meg erről a telefonszámról. 75%-os kedvezményes nyelvtanfolyamot hirdetnek. E-mailben semmi visszajelzést nem kaptam, pedig azt mondták a telefonban hogy 2 emailt is kapok amiben tájékoztatni fognak. Csak telefonon adtak tájékoztatást. Lengyel céget említett az illető hogy ott van a székhelyük. De magyar telefonszámról hívott egy férfi. Nagyon rugalmas időbeosztást mondott az online órákkal kapcsolatban. Ma kaptam a postától e-mailben értesítést hogy hamarosan kapok egy csomagot 27000 Ft értékben. A FENTI TELEFONSZÁMOT PROBÁLTAM HÍVNI! Amiről hívtak pár nappal ezelőtt DE EZEN A TELEFONSZÁMON ELÖFIZETŐ NEM KAPCSOLHATÓ!! VIGYÁZZATOK EZZEL MERT CSALÁS!! NE DÖLJÖN BE SENKI ENNEK! természetesen a csomagot nem veszem át ezek után! Kerestem az elérhetőségüket internet de NINCS SE TELEFONSZÁM SE EMAIL!! VIGYÁZZATOK MERT EZ TUTI CSALÁS!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.