Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0680203776 / +3680203776

Nálam ezen a számon már másodszor próbálkoztak két napon belül. Az első a 0614282600-ról jött. A nő aggodalmasan közölte, hogy ő az OTP biztonsági részlegéből telefonál, [bemondott egy nevet és egy hatjegyű azonosító számot] mert valaki pénzt akart utalni a számlánkról egy csalásért a rendőrség által megfigyelt férfinak [mondott egy nevet és egy összeget] és mivel hétvége van, ő majd segíti beállítani a netbankot, hogy védve legyen a támadásoktól. Természetesen nagyon megijedtem elöször, de az első ijedtség után felfedeztem nem is kevés ellentmondást a meséjében. Rákérdeztem, hogy ehhez be kell ülnöm a számítógépbe - mire ő igennel felelt. Itt már több mint gyanús volt. Mondtam neki, hogy a papírokat ehhez meg kell keresnem. Jó mondta ő, majd visszahív - nem hívott. Viszont 2 nap múlva újra hívtak a +3680203776-on - ezt nem vettem fel [és mint ebből a lapból megtudtam ők hívtak újra más számon]. Még aznap bejelentettem az OTP csalás és adathalász vonalán, ahol megköszönték, de nem bíztattak semmivel!? 0613666800 a szám [0-24 órában]

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.