Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612345678 / +3612345678

A mai napon a Magyar Posta futár szolgálat kézbesített a nevemre egy csomagot, melyet átvettem utánvételes fizetéssel. A Posta általi értesítésben szerepelt egy csomagszám ami a számomra ismeretlen volt és a fizetendő összeg, ami viszont egyezett egy általam leadott rendelés összegével 22.000,-Ft. A csomag kibontásakor nem az általam megrendelt árut találtam abban. Ezekkel a dolgokkal sajnos nem tudok mit kezdeni és nem is rendeltem meg őket. 3 db pulóver érkezett, mely sem méretben sem színben, sem fazonban nem felel meg a számomra. Kérem szíveskedjenek ez ügyben mellékelni azt rendelést, mely alapján a csomagot a részemre postázták! Egyúttal szíveskedjenek az általam kifizetett összeget a részemre visszaküldeni. A csomagon az alábbi szám szerepelt: SGHHU124041554519A A csomagon szereplő telefonszámon előfizető nem kapcsolható!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.