Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703656244 / +36703656244

A Tündérfátyol Alapítvány nevében Jakab Zsuzsanna néven mutatkozott be a hölgy és támogatást kért, futár jön házhoz a pénzért. Másik számról visszahívtam, nem vette fel, de visszahívott és igen rosszul viselte a beszélgetést és sietve meg is szakította a hívást. Ha még is az alapítvány alkalmazottja lenne, sajnos nagyon rossz a kommunikációs készsége, mert ezzel csak a gyanútlan embereket tudja meggyőzni,hogy valóban beteg gyerekeknek gyűjt, de ha már visszakérdez az ember megszakítja köszönés nélkül a hívást. Sajnos ez nekem gyanús és egyben szomorú, ha valaki így akar idős, gyanútlan embereket megkárosítani.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.