Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615500734 / +3615500734

Sziasztok! Engem is hívtak, ugyanezzel a szöveggel, hogy "ismerős ajánlott". Azonban mióta GDPR van, ez nem is fordulhat elő, mert én nem adtam beleegyezést, hogy bármilyen kapcsolati adatomat felhasználják. Aztán eszembe jutott, hogy régen még a Le Maquillage / Il Maquillage néven futottak, akkor voltam még nálunk kezelésen, ahol szintén nem voltak korrektek, mivel a kezelés után nem engedtek el vásárlás nélkül. Gondolom most újraélesztették magukat más név alatt, de a régi adatomat akkor sem használhatják fel, mert anno kértem tőlük, hogy töröljenek a rendszerükből. Szerintem az adatokkal való visszaélés miatt simán lehetne jelenteni is őket hatóságoknál.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.