Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Na, ma engem is betalált a hölgyemény a prosztata tablettáival. A kérdésemre, hogy honnan szerezte meg a Titkosított telefonszámomat, annyit próbálkozott, hogy adatbázisból dolgoznak. Hm. Jó. Akkor én meg feljelentést teszek jogosulatlan adatkezelés miatt, ugyanis nem adtam meg semmilyen elérhetőségemet. Sem nekik, sem más ilyen cégnek, vagy cégcsoportnak. Ráadásul már majdnem a beszélgetés végén közölte (35p 29mp) hogy a beszélgetést rögzíti, hogy a rendelésemet tudják majd arra a címre postázni, amit megadok... Hát azt lesheti hogy címet is adjak neki,vagy rendeljek tőlük... Feljelentés ment.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.