Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177785 / +36707177785

Az információ amit a "halandzsa" SMS-ekben olvasnak a felhasználók teljesen ártalmatlan, az SMPP protokol kézbesítési nyugtázása (NEM olvasási, csak hálózati kézbesítésről szól). Bővebben itt lehet róla olvasni: https://smppcenter.com/kb/how-read-smpp-delivery-receipt/ Az édesanyámnak is jött, miután SMS-t írt. Banki tranzakciók után is érkezett pár embernek. Ezekből arra következtetek, hogy a Vodafone rendszerében (70-es szám és anyukám szolgáltatója, ezért a következtetés a szolgáltatóra) valami félre van konfigurálva, és emiatt a hiba miatt érkezik a felhasználóknak felesleges értesítés. Teljesen ártalmatlan, de persze irritáló.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.