Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703911979 / +36703911979

CSALÓ! Azt állítja, hogy az MBH banktól hív mert gyanús tranzakció volt, egy rendőrség által keresett személynek ment utalás az én számlámról, és hogy éppen most Kecskemétről vannak belépve az én netbankomba Iphone telefonról. Kérdezget néhány kérdést, hogy milyen értk van a számlán, fizettél e az utóbbi időben valahol kártyával, majd hogy még hol vannak bankszámláid. Majd mondtam, hogy nem válaszolok ilyen kérdésre. Mondja meg az én adataim, hát hogy ő nem adhat ki semmiféle adatot, mondtam, hogy nem arra, hanem a nevemre gondoltam, azt mondja meg és ebben a pillanatban kinyomta a hívást.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.