Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06206138244 / +36206138244

Igen.Kamu névvel valaki a Magyar Államkincstár munkatársa nevében jelentkezett be. Tudálékos beszéde első pillanattól gyanús volt. Az iránt érdeklődött utaltam-e a számlámról x összeget XY nevében a Kincsár számlájára. Mondtam nem. senkinek nem utaltam semmit. Érdeklődött, hogy van a valakinek hozzáférése a számlámhoz, Mondtam nem. Közölte, hogy a tranzakcióról sms-t küldtek, érdeklődött megkaptam-e. Mondtam nem. Ezután közölte,hogy intézkedik a tranzakció teljesítésének zárolására. Azután átkapcsolt a kollégájához, aki még feltett néhány hülye kérdést a bankszámlámmal kapcsolatban amitől már végképp begurultam és elküldtem a p.........ba, meg elmondtam,hogy kivel és mivel szórakozzon, Valószínű (99%) hogy csalók, minthogy előttem a mai napon már ketten is írtak erre az oldalra. Letiltani!!!! Én letiltottam.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.