Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667439 / +3617667439

Valamilyen cégtől az Alfa Biztosító nevében, Varga valakiként mutatkozott be. Nevemen szólított. Hozzájárulásomat kérte, hogy a jövőben is kereshessenek azon a számon, amin hívott, hogy első kézből tájékoztassanak kiemelt ajánlatokról, illetve hogy személyes adataimat kezelhetik (születési dátum, név, cím, ilyenek). Egy igen után megköszönte és lerakta. Ebből még nem gondolnám veszélyesnek, vagy csalásnak, viszont mindenképp különös, lehet csak egy nagyobb horderejű hívást készítettek vele elő. Adatokat nem adtam meg, nem akarták azokat egyeztetni... Majd résen leszek, ha legközelebb keresnek, mert ha ennyiféle történettel hívnak erről a számról, akkor nagy a valószínűsége, hogy csalók.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.