Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612345678 / +3612345678

A mai napon a Magyar Posta futár szolgálat kézbesített a nevemre egy csomagot, melyet átvettem utánvételes fizetéssel. ( A Posta általi értesítésben szerepelt egy csomagszám ami a számomra ismeretlen volt és a fizetendő összeg, 18000 Ft Egy fehér férfi sportcipőt kaptam Alexander MQueen mákájú 43-ás a csomagban, amit én nem rendeltem. Rendelések egy női Tomy Hilfiger fehér 37-es sportcipő ;csomagon az alábbi szám szerepelt: SGHHU124042335720A Feladó: 139 Supply Chain Budapest CSLK 1004. A csomagon szereplő telefonszámon előfizető nem kapcsolható! CSLK a Magyar Posta Csomaglogisztikai Üzemét azonosítja. Felhívtam Magyar Postát: Visszaküldhetem a feladónak a postaköltség megfizetését követően. Arra nincs garancia, hogy az utánvét összegét visszakphatom. Sőt, ha nekem ezt a csomagot újra visszaküldik még annak a postakoltsége is engem terhel. Nyilvánvaló csalás van a háttérben. Az itt olvasott előzmények is ezt igazolják. A Magyar Posta a visszajelzések ellenére is tovább kézbesíti ezeket a csomagokat. A Magyar Posta megbízási díjat kell, hogy kapjon a partnerétől, tehát ismernie kell a tényleges csomagküldő céget.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.