Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612345678 / +3612345678

5 db terméket rendeltem, kaptam egy fekete melegítő felsőt. Az e-mail címre írtam egy udvarias levelet - akkor még nem sejtettem amit ma már tudok - biztos elcserélték a csomagom, én visszaküldöm, várom az általam megrendelt termékeket. Ezt a választ kaptam: Üdvözöljük, mert raktári kollégáink nem a megfelelő terméket küldték Önnek, ami nem elégítette ki Önt és kellemetlenséget okozott Önnek, ezért őszintén elnézést kérünk, és reméljük, hogy lehetőséget tud adni a fejlődésre. Nincsenek visszaküldési csatornáink. A megfelelő termékeket 15 munkanapon belül feldolgozzuk. Kérjük, mielőbb válaszoljon. Válaszoltam, adtam egy határidőt ami lejárt, így a feljelentést megtettem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.