Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617733190 / +3617733190

Ez egy telecenter lehet, amelyik bárkit bármivel kapcsolatban megkeres, tukmál akár valós, akár csaló szolgáltatást, terméket. Engem ma a vállalkozásom vezetőjeként kerestek meg, tehát a cégem valakinél felkerült valamilyen célügyfél listára, és olyat befektetési lehetőséget ajánlott, amivel a cégem tőkéjét megháromszorozhatom. A bercode.com oldalon elérhető állítólagos amerikai cég nevében kerestek meg, amelyik most indította a szolgáltatását itthon, és valami vásárlói közösségbe való belépési lehetőséget hirdet. Na az ilyet kerülje el mindenki. Azt is mondták, hogy nem a weboldalon olvasható lehetőségről lenne itt most szó, hanem egy befektetési lehetőségről, aminek a részleteiről online tájékoztatnának. Na persze. Mondtam, hogy én nem hazardírozok a cégem tőkéjével.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.