Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614321056 / +3614321056

Ma hívott (mivel kiírta a számot, felvettem) és egyből azzal kezdett hogy a "hívást rögzítik" ???? Egy idős hölgy Alfa (korábbi Egon biztosító) biztosítással kapcsolatban, hogy biztosítottként kedvezményekben részesülök stb. Majd mondtam hogy elnézést de nekem sem Egon sem Alfa biztosításom nincs és nem is volt soha. Erre a hölgy kedvesen, lehet kitölöttem valami nyereményjátékot, majd folytatta hogy akkor a szám amin elért az érvényes majd megkért hogy "HANGOSAN MONDJAM KI A TELJES NEVEM". Itt már nagyon furcsáltam és letettem, nem voltam hajlandó ezt sem tovább hallgatni sem pedig eleget tenni a kérésnek... ????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.