Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613935106 / +3613935106

Az amplifonhoz regisztráltam be. Aztán elolvastam korábbi hozzászólást a "gyakori kérdések"-ben és meg gondoltam magam. Ez egy 2017-es hozzászólás volt: " Elég agresszív üzletpolitikájuk van. Amikor megjelentek a városban, küldtek levelet minden 70 feletti lakónak, akinek a címét meg tudták szerezni, behívták ingyenes hallásvizsgálatra. Apámnak félmillió forintos hallókészüléket ajánlottak, "akciósan", mondván, hogy szüksége van rá, ott helyben alá is íratták vele a megrendelést, és kifizettettek vele 10 ezer foglalót vagy mit. További marketing az volt, hogy náluk ingyenes hordással kipróbálhatók a készülékek. Az egész ügyben az az aranyos, hogy 1. apámnak nincs szüksége hallókészülékre, enyhe öregkori halláskárosodása van (rendszeresen viszem fül-orr-gégészhez), 2. az ajánlott hallókészülék épp, hogy rontaná az állapotát, 3. a készülék azért "akciós", mert van rá valamennyi tb-támogatás, 4. eü. rendelet alapján minden hallókészüléket KÖTELEZŐEN hordatni kell a pácienssel, hogy megfelel-e. Természetesen intézkedtünk, úgyhogy visszaadták a kicsalt pénzt, a leletet nem. Úgyhogy bocs, elhiszem, hogy számos hallássérült embernek könnyebbség, hogy nem kell az sztk-ban órákat szobroznia, örülök, hogy van erre szolgáltatás, de konkrétan az Amplifon nevétől is felmegy a vérnyomásom." A másik hozzászólás: "Szerintem tisztességtelenül nyomulnak. Már a munkaerő kiválasztásnál trükköznek. Egy cél lebeg a szemük előtt: minél többet eladni bármi áron. Nekem ezt nem veszi be a gyomrom. Nem mentem hozzájuk dolgozni." Mindenki be tud menni egy gyógyászati segédeszközöket forgalmazó céghez és a fülész orvosához. Nyugodtan kérdezzen rá ott, mi a véleménye erről a cégről.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.