Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0646200262 / +3646200262

Felhívott ez a szám tegnap május 1-én,délután 16 óra 22 perckor valami Kiss Béla akar nekem valami termékcsomagot küldeni. Eléggé meglepődtem,mert én semmit nem rendeltem. Végig hallgattam az üzenetet. Az üzenet végén,azt mondja nekem a Kiss Béla,hogy nyomjam meg az 1-es gombot,ha igényt tartok a csomagra. Na hát akkor már tudtam,hogy átveréssel állok szemben. Mindenkinek üzenem,hogy még véletlen se vegye fel a telefont,ha a +3646200262-es szàmròl bejövõ hivást kap,hanem azonnal tiltsa le. Igaz,èn letiltottam ès ennek ellenère ma május 2-án 5 nem fogadott hívásom volt tőle. Nem tudom,hogy szabadulhatnék meg a Kiss Béla nevezetű figurától. Szóljak a rendőrségnek? Budapest III.kerületből Óbudàról vagyok Szoboszlai Pèternè.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.