Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667058 / +3617667058

Férfi hang, alig érthető motyogás. Pár másodperc múlva már le is raktam + tiltólista. Nemrég volt ilyen motyogós hívásunk, ami után hogy hogy nem másodpercek alatt négyszer (!) terhelték meg a számlánkat egyenként 19,000 Ft-tal egy ciprusi webshop címéről. Pedig kettős autentikálás volt beállítva. Feltételezem, hogy a motyogás közben felépült egy konferenciahívás köztem, a hívó és a bank között, így tudták a csalók jóváhagyni a nevemben a levonást. Később a bank mindent visszafizetett, de azóta ha nem beszélnek bele értelmesen, már nyomom is ki. Az itteni hozzászólások alapján ezúttal is megérte óvatosnak lenni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.