Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612380865 / +3612380865

Engem tegnaptól 2019.2'04-től hívogat ez a szám, de tegnap legalább 25X csöngött a telefonom, de elvből nem veszem fel, mer január végén a facebook is a mandineren is kaptam.értesítést, hogy egy szám hívogatja a telefon előfizetőket és amikor felveszed kiteszi és a következő hónapban kapsz egy 60.000,- ft-róla kiállított számlát, hogymegrendeltél valamit és még lemondani sem lehet. Nagyinkét sm az erre illetékeseket, hogy tegyenek valani, mert ez az állapot borzalmas és tarthatatlan. Én feljelentést teszek a rendőrségen ha ezt a telefonos csalót nem képesek leállítani. Bartámé Tóth Judit

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.