Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613233046 / +3613233046

Ma, legalább az ezredik alkalommal hívott ez a szám. Egy nő az NKM-től. Adatvédelmi tájékoztatót tartott. Mondtam neki, hogy legyünk már túl ezen, mert nem érek rá mindig ezt a számot lesni. A nyáron, amikor szolgáltatót váltottam, akkor is erről a számról kerestek. Elviekben a szám nem kamu. Azonban egy központi számról egy ilyen cég nevében valahogy másképp kellene megoldani az ügyfelek elérését. Aztán mire találták fel az e-mailt pl.? Más cég is ott kéri, hogy fogadjuk el, többek között, akár az adatvédelmi szabályok módosulását... Összességében pedig már nagyon kezd elegem lenni ebből a sok reklám és egyéb marhaságok megkeresésekből.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.