Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Engem Kovács Máriának bemutatkozó hölgy hívogat ezen a telefonszámon évek óta, ugyanis korábban a Magyar Éremkibocsátótól rendeltem neten egy érmét, akkor kellett megadnom a tel.számom a futárnak a házhozszállítás miatt, utána hívogattak erről a számról , hogy érméket vásároljak. Már fejből tudtam a számot, ezért most napokig fel sem vettem, de eluntam, gondoltam felveszem és elküldöm "melegebb " éghajlatra a nőt. Persze én is "bedőltem" miután név szerint a férjemet kérte a "Prosztata Központból". Azt gondoltam naívan, szűrésre hívják. Gyanússá akkor vált , amikor a korát kérdezték, meg már nagyon személyes kérdéseket tett, fel, amelyeket E.Ü. intézmény telefonon nem kérdez.Akkor "leesett nálam a tantusz", hogy ez ugyanaz a nő, csak most más sz...t próbál rám tukmálni. Csatlakozva egy korábbi hozzászólóhoz, egy tabletta viszont életveszélyes is lehet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.