Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433443 / +3614433443

Kedves női hang, a prosztatám izgatta. Havi 5.000-ért Prostalyn tabletta, garantálja a tutit, de csak 3 havi adagot lehet rendelni 15.000-ért. Megnéztem a honlapot, az összetevők a drogériákban kapható hasonló célú termékben ugyanazok. A DM-ben 3 havi adag 2500Ft (pl. Prostamen tabletta), vagy a Rossmannban pl. ProstaPlus 2 havi adag 1700-ért, de lehetne még sorolni. Szóval bizonyára ők is hatékony cuccot árulnak, csak éppen többszörös áron. Kihasználják, hogy az emberek többsége nem jár utána az egészsége érdekében semminek. Olyanok, mint a házhoz jövő Lux-os porszívó ügynök, 10x-es áron sózza rád, amit megvehetnél a legközelebbi műszaki boltban. Aki lusta utánajárni, azt bizony könnyen rászedi egy negédes, rámenős női hang!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.