Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616900124 / +3616900124

Az interneten, a 24.hu weboldalon egy parazita témával foglalkozó riport jelent meg 2019.03.05-én. Ebben egy akciós termék megrendelés is volt. Sajna "bedőltem" a leírtaknak, és csak utána kontrolláltam a hivatkozott intézetet, annak vezetőjének nevét, a termék intézeti forgalmazását, stb. Egyik hivatkozás sem volt valós! A klasszikus "átverés" esetébe keveredtem. Ma reggel le akartam mondani a rendelést a +3616900124 telefonszámon, amin előző nap visszahívtak engem az e-mail megrendelés után. A hívást azonnal leállította (befejezte) valamilyen automata, a többszöri próbálkozás ellenére nem sikerült elérni a "céget". Okulva a véleményekből, nem fogom átvenni a terméket! Nem javaslom senkinek ezen telefonszámú hívás fogadását!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.