Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303441940 / +36303441940

Engem is hívnak. De van, hogy egy napon többször. Nem ismerem őket. Sosem volt dolgom velük. Így mikor utánanéztem a telefonszámnak és feldobta kicsodák, és láttam a hozzászólásokat is, így biztos, hogy a továbbiakban sem fogom felvenni a telefont. De írni fogok nekik egy levelet és a GDPR adatvédelemre hivatkozva jelezni fogom, hogy azonnali hatállyal töröljék a számomat az adatbázisukból, és ne hivogassanak, különben feljelentem őket a NAIH-nál. Nem tudom és nem is érdekel, hogy honnan szerezték meg a számomat, de hogy napi szinten már többször rám csörögnek hosszan, ez már nálam kimeríti a zaklatás fogalmát, nem beszélve az adatommal való visszaélésről.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.