Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Az imént hívtak céges telón. A hívószám ugyanaz, a módszer is.... rák (évi 6,7 millió halott a világon és ennek többsége prosztatarák), betegség, halál, stb. ....ez a prostalin pedig már bizonyított, 40 ezer férfi honfitársunk elégedett vele... csak 177.-Ft /szem, napi egy szem reggel és 3 hónap a kúra...de csak most és csak ma 24 ezer helyett 15 ezer és a postát ők fizetik...bevizsgált termék, ha jól emlékszem az engedélyszámuk 20802/218... csak természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz...patikában azért nem kapható, mert ott 4x drágább lenne...és néhány kérdés: életkor, stressz ér-e, vérnyomás, impotencia, éjszakai vizelés, milyen gyógyszert szedsz, volt-e rákbetegségben elhunyt a családban (ha volt, potenciális áldozat vagy!) a szer nélkül ...a gyulladás a prosztalintól megszűnik és a már megnagyobbodott prosztata is 60%-kal kisebb lesz...ennyi (nekem nem volt rá 15 ezrem)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.