Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06301790493 / +36301790493

Húsvéth Richárd néven telefon megvétellel keresett meg hirdetés útján. Miután megegyeztünk, utánvéttel postára (győri címet adott meg) adtam a csomagot, amelyet jeleztem neki SMSben. Majd vissza írt, hogy "Mi baja". Leírtam neki, hogy legyen kedves elolvasni a hirdetést, amire már korábban is megkértem. Válasz: "Megy vissza." Szerettem volna megtudni, hogy az általam fizetett, és ezek szerint feleslegesen kiadott pénz ellenére, a postásnál utasította vissza a csomagot, vagy még 1szer futtatja feleslegesen a postást, majd váratja még 10 napig a csomagomat a postán? Amikor felhívtam, egy "ne zaklasson"-nal lerakta a telefont egy hölgy, és azóta, ha hívom, kinyom...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.